Külföldön történő hamvasztás

Az elhunyt külföldön történő hamvasztásának és hamvainak Magyarországra juttatásának megszervezése teljes körű ügyintézés mellett.

A szolgáltatás folyamata

Az elhunyt külföldön történő hamvasztásának technikai feltételeihez tartozik, hogy abban az országban, ahol a halálozás történt legyen krematórium. Ugyanis vannak olyan országok ahol egyáltalán nem található hamvasztó üzem a vallási okokra tekintettel (pl: ortodox vallási területek, Görög szigetek, Afrika számos országa) vagy esetleg olyan helyen történt a halálozás ahonnan nagy távolságra kellene szállítani az elhunytat a hamvasztás elvégzésére (pl: szigetek, egzotikus országok esetleg szinte lakatlan területek).

Amennyiben adott a technikai lehetőség a hamvasztás kivitelezésére, úgy megkeressük a halálozás helye szerinti legközelebbi krematóriumokat és árajánlatot kérünk a hamvasztás lebonyolítására. Értelem szerűen a kedvezőbb ár és rövidebb várakozási idő alapján rangsorolva Ön elé terjesztjük a lehetőségeket, hogy válasszon hamvasztási helyszínt. Természetesen munkatársaink is segítik a döntést oly módon, hogy azt a krematóriumot amellyel volt már kapcsolatunk és pozitív tapasztalatunk előtérbe helyezik a kiválasztási folyamatban.

Íratlan szabály, hogy amikor hosszú távú szállításnak vannak kitéve a hamvak - közúton vagy légi szállítás esetén - ez esetben mindig fa vagy fém alapanyagú díszurnát kell használni az esetleges sérülések elkerülése céljából. Erre a körülményre figyelve rendeljük meg a krematóriumtól a hamvak urnába helyezését és megfelelő csomagolását.
Amennyiben közlekedési baleset következtében történt az elhalálozás, vagy valamilyen ok miatt az elhunytat Igazságügyi intézetbe szállították be hatósági kórboncolásra, akkor még a rendőrségi vagy ügyészségi engedélyt is be kell szerezni a hamvasztás elvégzése előtt. Ez tapasztalataink szerint kicsit körülményesebb folyamat külföldön, mint Magyarországon, de a teljes körű ügyintézésünknek ez is részét képezi, így elvégezzük ezt is Ön helyett.
A külföldön történő hamvasztási szolgáltatás elvégzéséhez szükséges külföldön és belföldön kiállítandó különféle engedélyek és okmányok beszerzésének teljes körű ügyintézést cégünk elvégzi Ön helyett. Külföldi elhalálozás esetén amennyiben hamvasztást kíván megrendelni az elhunyt hozzátartozója a krematórium kéri a család beleegyező nyilatkozatát az adott ország hivatalos nyelvén. Természetesen ebben is segítséget nyújtunk Önnek, ezt cégünk elintézi.

Miért válasszon minket

01.

Teljes körű szolgáltatás

Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a legjobb és egyben költséghatékony megoldás Megbízóink számára, ha minden egy kézben van. Ezért cégünk úgy vállalja a hozzánk forduló családtagok megbízásait, hogy minden ügyintézést, tennivalót valamint hivatali eljárást levesz a vállukról. Önnek elég egy megbízást aláírni, amit megtehet irodánkban személyesen vagy akár e-mailben is. A többi a mi dolgunk!
02.

Kegyeletteljes hozzáállás 

Halottszállító munkatársaink sok éves tapasztalata, empatikus és elhivatott hozzáállása a halottszállítási feladatok elvégzéséhez, a magyarországi vezető kegyeleti kellékgyártók minőségi termékeik használata és a közúti halottszállítások során alkalmazott hűtött rakterű Mercedes-Benz Vito típusú halottszállító gépkocsik garantálják a kegyeletteljes halottkezelést.
03.

Magas minőség és kedvező árak

Cégünk 2008 év elejétől jelen van a magyarországi temetkezési szakma nemzetközi halottszállítással foglalkozó vállalkozásai között. Megbízóink között szinte az összes Magyarországon tevékenykedő biztosító társaság megtalálható. A biztosítók csakis olyan vállalkozással dolgoztatnak akik garanciát vállalnak a magas szolgáltatási minőségre és a korrekt árakra.

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Megoldások az Ön érdekei védelmében

Társaságunk olyan exkluzív megoldásokat nyújt Önnek a temetkezési szolgáltatás igénybevétele során, melyek garantálják a gördülékeny és gyors ügyintézést, a lehető legnagyobb diszkréciót és empátiát illetve a költséghatékony megoldásainknak köszönhetően a lehető legjobb szolgáltatási árakat a temetkezési szakma ezen szegmensében.

Titoktartás és diszkréció

Munkatársaink az Ön megbízásának részleteit harmadik féllel semmilyen körülmények között nem ismertetik.

Költség minimalizálás

Cégünk harmadik fél számára csakis és kizárólag azon költségeket és díjakat fizeti meg, melyek elengedhetetlenek a szolgáltatás teljesítéséhez.

ISO 9001:2015

Cégünk az INTERNATIONAL CERT Hungary Kft. minőség biztosítási tanusításával rendelkezik temetkezési szolgáltatás és halottszállítás tekintetében.

Személyes ügyintéző

Társaságunk személyre szabott ügyintézőt biztosít az Ön számára akivel folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot.

Világméretű temetkezési partner hálózat

Társaságunk tagja a FIAT-IFTA nemzetközi temetkezési cégeket tömörítő szervezetnek, ezáltal minden országban rendelkezünk partnerrel.

0 - 24 órás ügyfélszolgálat

Személyes ügyintézője az év 365 napján, éjjel-nappal áll az Ön rendelkezésére a temetkezési folyamatok ellátása érdekében.
Ügyfélfogadás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

0 - 24 órás ügyfélszolgálat