Légi úton történő halottszállítás

Az elhunyt holttestének külföldre vagy Magyarországra történő légi úton lebonyolított szállítása nagy távolságban, költséghatékony módon, teljes körű ügyintézéssel.

A szolgáltatás folyamata

A holttest légi szállításra történő felkészítése, vagyis az elhunyt balzsamozása komoly szaktudást és felkészültséget igénylő művelet. Budapest legjobb balzsamozó szakembereivel állunk kapcsolatban annak érdekében, hogy a holttest olyan kezelésen essen keresztül, ami garantálja a holttest akár minimum 48 órás hűtés nélküli szállíthatósági feltételeit is. Szolgáltatásunk során a nemzetközi IATA légi szállítási előírásoknak megfelelő kegyeleti kellékeket alkalmazzuk, vagyis kettősfalú koporsót használunk illetve a légiforgalmi szállítóládát vagy koporsózsákot is mi biztosítjuk.

Kórházban bekövetkezett elhalálozás esetén a halotti dokumentáció kiállíttatását rövid határidőre vállaljuk, továbbá a halottszállításhoz elengedhetetlen tisztiorvosi engedélyt a Halottvizsgálati Bizonyítvány kiállítását követő 24 órán belül beszerezzük. A halálozás helye szerinti illetékes anyakönyvi hivatalban beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát. Párhuzamosan az ügyintézésekkel elvégeztetjük a holttest szállításra történő előkészítését, vagyis a balzsamozását is és erről az igazolást csatoljuk a halotti dokumentációhoz.

Megkeressük a lehető leggyorsabb útvonalat a célországba és azon belül is a rendeltetési helyhez legközelebbi városba ahol nemzetközi reptér található oly módon, hogy figyelembe vesszük a szállítási időt és a legkedvezőbb költségű társaságot részesítjük előnyben.
 
A nemzetközi légi halottszállítás elvégzéséhez külföldön és belföldön egyaránt szükséges különféle engedélyek és okmányok beszerzésének teljes körű ügyintézést cégünk elvégzi Ön helyett. Külföldi elhalálozás esetén felvesszük a kapcsolatot a helyi temetkezési vállalkozással és megszervezzük a hazaszállítást. Magyarországon történt halálozás esetén a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük az elhunyt hazaszállítását a célországba.
Felvesszük a kiválasztott légitársasággal a kapcsolatot, megküldjük számukra a foglaláshoz szükséges halotti dokumentációt, helyet foglalunk a repülőgépen az elhunyt holttestét tartalmazó szállítmánynak. Elkészítjük a szállításhoz szükséges vám és spedíciós dokumentációt és ezek után kiszállítjuk az elhunytat a repülőtérre és ott átadjuk a reptér illetékes munkatársainak.

Miért válasszon minket

01.

Teljes körű szolgáltatás

Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy a legjobb és egyben költséghatékony megoldás Megbízóink számára, ha minden egy kézben van. Ezért cégünk úgy vállalja a hozzánk forduló családtagok megbízásait, hogy minden ügyintézést, tennivalót valamint hivatali eljárást levesz a vállukról. Önnek elég egy megbízást aláírni, amit megtehet irodánkban személyesen vagy akár e-mailben is. A többi a mi dolgunk!
02.

Kegyeletteljes hozzáállás 

Halottszállító munkatársaink sok éves tapasztalata, empatikus és elhivatott hozzáállása a halottszállítási feladatok elvégzéséhez, a magyarországi vezető kegyeleti kellékgyártók minőségi termékeik használata és a közúti halottszállítások során alkalmazott hűtött rakterű Mercedes-Benz Vito típusú halottszállító gépkocsik garantálják a kegyeletteljes halottkezelést.
03.

Magas minőség és kedvező árak

Cégünk 2008 év elejétől jelen van a magyarországi temetkezési szakma nemzetközi halottszállítással foglalkozó vállalkozásai között. Megbízóink között szinte az összes Magyarországon tevékenykedő biztosító társaság megtalálható. A biztosítók csakis olyan vállalkozással dolgoztatnak akik garanciát vállalnak a magas szolgáltatási minőségre és a korrekt árakra.

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

Megoldások az Ön érdekei védelmében

Társaságunk olyan exkluzív megoldásokat nyújt Önnek a temetkezési szolgáltatás igénybevétele során, melyek garantálják a gördülékeny és gyors ügyintézést, a lehető legnagyobb diszkréciót és empátiát illetve a költséghatékony megoldásainknak köszönhetően a lehető legjobb szolgáltatási árakat a temetkezési szakma ezen szegmensében.

Titoktartás és diszkréció

Munkatársaink az Ön megbízásának részleteit harmadik féllel semmilyen körülmények között nem ismertetik.

Költség minimalizálás

Cégünk harmadik fél számára csakis és kizárólag azon költségeket és díjakat fizeti meg, melyek elengedhetetlenek a szolgáltatás teljesítéséhez.

ISO 9001:2015

Cégünk az INTERNATIONAL CERT Hungary Kft. minőség biztosítási tanusításával rendelkezik temetkezési szolgáltatás és halottszállítás tekintetében.

Személyes ügyintéző

Társaságunk személyre szabott ügyintézőt biztosít az Ön számára akivel folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot.

Világméretű temetkezési partner hálózat

Társaságunk tagja a FIAT-IFTA nemzetközi temetkezési cégeket tömörítő szervezetnek, ezáltal minden országban rendelkezünk partnerrel.

0 - 24 órás ügyfélszolgálat

Személyes ügyintézője az év 365 napján, éjjel-nappal áll az Ön rendelkezésére a temetkezési folyamatok ellátása érdekében.
Ügyfélfogadás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

0 - 24 órás ügyfélszolgálat