Nemzetközi halottszállítási módozatok
Külföldön elhalálozott magyar állampolgárok illetve Magyarország területén elhunyt külföldi állampolgárok holttestének vagy hamvainak eljuttatására az Ön által meghatározott módon különféle megoldási módozatokat tudunk ajánlani. A halálozás körülményeire és az Ön elvárásaira tekintettel javaslatot teszünk a halottszállítási folyamatok optimális, költséghatékony de mindezek mellett gyors kivitelezési lehetőségeire. Részletes és pontos árajánlatot készítünk a szolgáltatások felsorolásával és ezt eljuttatjuk az Ön részére írásban.

Halottszállítás külföldre

Teljes körű ügyintézés Magyarország területén
Cégünk teljes körű ügyintézés mellett vállalja a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének szállítását, a halotti anyakönyvi kivonat és a halottszállításhoz szükséges követségi engedély beszerzését, az elhunyt hazaszállítását a cél országba közúton vagy légi úton megszervezve illetve külföldi temetkezési partner megkeresését és bevonását a helyi temetés ügyintézésébe.
Vállaljuk továbbá a Romániába és Ukrajnába történő halottszállítás kedvezményes áron történő elvégzését. Kifejezetten a kelet-európai megrendelőink részére állítottunk összes egy kedvező áru kegyeleti kellékeket tartalmazó csomagot, melyet a nemzetközi halottszállítás során tudunk alkalmazni amennyiben kulcsfontosságú a temetkezési szolgáltatás során az anyagi ráfordítás mértékének alacsonyan tartása.

Halottszállítás Külföldről

Külföldön felmerülő költségek optimalizálása
Cégünk teljes körű ügyintézés mellett vállalja a külföldön elhunyt magyar állampolgárok hazaszállítását, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt Magyarországra történő hazaszállításának lebonyolítását és az itthoni temetés igény szerinti megszervezését.
Nem elhanyagolható körülmény a külföldön bekövetkezett haláleset során az, hogy a helyi temetkezési vállalkozó vagy az egészségügyi intézmény az elhunyt hűtési díjáért esetlegesen a halálozás helyéről történő elhunyt beszállításért milyen díjakat szeretne érvényesíteni a hozzátartozóval szemben. Kiterjedt partner hálózattal rendelkezünk Európa egész területén ezáltal a lehető legkisebb mértékűre tudjuk redukálni a fizetendő költségeket. Ismerjük az egyes országok kegyeleti jogszabályainak helyi speciális előírásait, tudjuk, hogy mi az, amin tudunk takarékoskodni és mi az, amin pedig egyszerűen nem lehet, vagy nem érdemes
 

Légi halottszállítás

Költséghatékony halottszállítás nagy távolságra
Az elhunyt holttestének külföldre vagy Magyarországra történő szállítása légi halottszállítással tehető költséghatékonnyá. Kifejezetten igaz ez, ha másik kontinensre Ázsiába, Afrikába vagy a Közel-Keletre nagy távolságra vagy a tengerentúlra Amerikába vagy Ausztráliába szükséges szállítani, illetve onnan Magyarországra hazaszállítani az elhunyt holttestét.
Cégünk a légi halottszállítást teljes körűen, minden részletre kiterjedően lebonyolítja kezdve a helyi temetkezési ügyintézéssel, helyi szállítás megszervezésével és a repülőtéri elhunyt feladás elvégzésén keresztül az elhunyt holttestének légi szállításának elvégzésével. A légi szállítás elvégzéséhez szükséges összes engedély és dokumentum beszerzése cégünk feladata.

külföldön történő hamvasztás

Temetkezési költségek alacsony szinten tartása melletti ügyintézés
Szolgáltatásaink közé tartozik a külföldön elhalálozott magyar állampolgárok hamvasztásának teljes körű megszervezése és földi maradványainak eljuttatása Magyarország bármely településére. Az Ön igényei alapján megszervezzük az elhunyt halálozási helyéhez közeli krematóriumban a hamvasztásának lebonyolítását teljes körű ügyintézés mellett.
Gondoskodunk a hamvakat tartalmazó urna nemzetközi szabályoknak megfelelő és szabványos csomagolásáról és külföldi spedítőr cégen keresztül, futárszolgálat bevonásával légi úton vagy cégünk saját halottszállító gépjárműjével közúti szállítással történő célba juttatásáról.
 
Ügyfélfogadás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

0 - 24 órás ügyfélszolgálat